Breaking News

PSD Dâmbovița, reacție vizavi de referendumurile pe care AUR le-a anunțat

Oct 18, 2023
“Guralivii politicii românești anunță că vor strânge semnături pentru organizarea a două referendumuri, pentru familie și pe tema plăților cash. Ambele teme sunt false și niciuna nu reprezintă o problemă reală pentru societatea românească. Dacă tot vor să abordeze teme serioase să strângă semnături, începând cu proprii lor colegi de partid, pentru combaterea violenței și a violurilor.
În momentul de față, Codul Civil are prevederi clare privind familia. Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Nicio instituție europeană sau de altă natură nu impune României să-și modifice legislația pentru recunoașterea căsătoriilor între persoanele de același sex.
În ceea ce privește plățile în numerar, nu sunt interzise și nici nu vor fi interzise în România. Nici nu ar fi posibil. Există însă plafoane pentru combaterea spălării banilor, însă aceste plafoane sunt cu mult peste veniturile pe care le au cei mai mulți dintre români.”, este mesajul transmis de PSD Dâmbovița, prin purtătorul de cuvânt Constantin Cozma vizavi de faptul că George Simion, liderul AUR a anunțat faptul că dorește demararea a două referendumuri în ceea ce privește familia formată dintre o femeie și un bărbat, dar și despre plățile cu bani în numerar.
Actualitate, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare