Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Primăria amenajează parcare pe strada Cornel Popa, cu acces în Parcul Chindia

Oct 04, 2023
Pe strada Cornel Popa, în spatele Grădinii Zoologice, administrația locală târgovisteană, cu fonduri de la bugetul local, construiește o parcare cu aproximativ 30-40 de locuri. Potrivit declarațiilor primarului Daniel Cristian Stan, investiția va fi finalizată în primăvara anului viitor și se ridică la valoarea de 700.000 lei.
20231004_090950
„Am anunțat că zona Parcului Chindia și Parcul Chindia în ansamblul său devine un punct în care sunt realizate foarte multe investiții.
Acum se amenajează o parcare de aproximativ 30-40 de locuri, o parcare complet nouă, pe strada Cornel Popa. Aceasta este de fapt și o nouă intrare spre Parcul Chindia. Vedem mai ales în week-end sau când sunt evenimente, parcul este foarte aglomerat. Astfel, am ajuns la concluzia că este necesară o nouă intrare, dar și o parcare. Undeva în primăvară vom finaliza această investiție.
20231004_091139
Vor fi amenajate spații verzi, vor fi și două locuri de autobuze și de tot ceea ce avea nevoie Parcul Chindia. După cum știți, avem o parcare foarte mare și la Stadionul „Eugen Popescu” , de aproximativ 300 de locuri parcare. Putem spune că această problemă a parcării în zona Parcului Chindia este rezolvată. Sigur, trebuie să mai mergem și puțin pe jos. Din această zonă se ajunge foarte repede la lac, se ajunge repede la skatepark, avem și intrare spre Grădina Zoo, așa că spun eu că sunt facilități foarte utile pentru punerea în valoare a acestei zone foarte frumoase a municipiului Târgoviște și discutăm de aproximativ 180.000 de metri pătrați.
Lucrarea se ridică undeva la 700.000 de lei valoare, termenul de execuție este de șase luni, sursa de finanțare este bugetul municipiului Târgoviște”, a precizat edilul.
20231004_092335
Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,