Breaking News

91 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii dâmbovițeni

Noi 14, 2023

Pentru seria a 18-a din acest an, cu date de plecare în perioada 30 noiembrie – 03 decembrie 2023, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 91 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Felix, Căciulata, Herculane, Saturn, Felix, Govora și Bala. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției.

 Eliberarea biletelor se va face în perioada 14 – 21 noiembrie 2023, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

 Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

 Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii noiembrie/2023 și recomandarea medicală.

Fără categorie

Despre autor

Informatie in curs de actualizare