Noapte
Zi
23 November 2023
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița, partener de încredere al Bibliotecii I.H. Rădulescu 

Începând de ieri și până pe 24 noiembrie a.c., la Târgoviște, au loc Zilele Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu, ocazie cu care instituția a pregătit numeroase activități și programe interactive, instituția împlinind 80 de ani de la înființare.
Prima zi a debutat cu decernarea premiilor Bibliotecii pentru anul 2023, una dintre diplome fiind înmânată conducerii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița în semn de apreciere pentru colaborarea dintre cele două entități.
FB_IMG_1700738455579
“Biblioteca are o importanță majoră, oferind acces la informații și cultură, promovând învățarea continuă, stimulând imaginația și contribuind la dezvoltarea socială prin evenimente și programe.
Camera de Comerț Dâmbovița s-a implicat activ alături de Bibliotecă, organizând pe 31 august 2023, evenimentul “Ziua Limbii Române”, un eveniment cultural deosebit care ne-a amintit de cultura și identitatea noastră.
Mulțumim doamnei Prof. univ. dr. Agnes Terezia Erich, Director al Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița,  pentru invitația la acest eveniment de recunoaștere a contribuției valoroasă pe care biblioteca ne-o oferă. Felicitări pentru primii 80 de ani de activitate.”, transmite Camera de Comerț Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Liderul PNL Dâmbovița crede într-o coaliție cu PSD și după alegerile din 2024

Articolul Urmator

PSD Dâmbovița rămâne consecvent alianței pe care o are cu dâmbovițenii

Ultimele Articole

Mergisus