Noapte
Zi
7 December 2023
1 min read

Curând, angiograful din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște va fi funcțional

Sistemul sanitar dâmbovițean este în continuă dezvoltare. Unul dintre proiectele majore care a fost încheiat l-a constituit achiziționarea angiografului, aparat medical nou și  performant,  pacienții Spitalului Județean de Urgență Târgoviște beneficiind astfel de cele mai bune și moderne condiții de depistare și tratament al afecțiunilor carddiovasculare.
FB_IMG_1701940677430
” Una dintre cele mai bune vești pentru locuitorii județului Dâmbovița în acest final de an este aceea că aparatul angiograf achiziționat pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște va deveni funcțional în curând.
Acest aparat modern și performant va contribui în mod semnificativ la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare, aducând astfel un plus de calitate și eficiență în sistemul medical dâmbovițean.
 De altfel, Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu avea un astfel de echipament medical, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid, aici, la Târgoviște.
 Din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița am extins și Secția de Cardiologie cu un corp nou în care va funcționa angiograful.
Investiția totală, corp nou de clădire de aproape 450 mp și și achiziția aparatului angiograf, se ridică la peste 4.000.000 de euro.”, transmiteCorneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Gabriel Pucaru se implică în reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L.Caragiale și Moreni

Articolul Urmator

 Leroy Merlin: campaniei de vânzare sustenabilă a Brazilor de Crăciun 

Ultimele Articole

Mergisus