Noapte
Zi
19 January 2024
1 min read

Un găeștean a fost arestat preventiv pentru  agresiune sexuală față de o minoră

La data de 18 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Pe parcursul zilei de ieri, 17 ianuarie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.
Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul nopții de 15 spre 16 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului București, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore de 13 ani.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.
Notă Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Târgoviște, locul unu în regiune la valoarea proiectelor europene finalizate

Articolul Urmator

Puțin peste 4% dintre agenții economici dâmbovițeni plătesc taxe de salubritate! Corneliu Ștefan:” Nu este normal ca o gospodărie cu doi pensionari să plătească 32 lei pe lună, iar o firmă care are 30 de milioane de euro cifra de afaceri să nu plătească niciun leu”

Ultimele Articole

Mergisus