Noapte
Zi
19 March 2024
1 min read

Dep.PSD Carmen Holban:”Ne-am angajat să luptăm pentru drepturile femeilor și ale copiilor vulnerabili”

Zilele trecute, la Alexandria, a avut loc Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate, eveniment la care au parficipat și deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, care este și președintele Organizației Județene de Femei, alături de Luciana Cristea, vicepreședinte al CJD și președinte al Organizației de Femei a municipiului Târgoviște.
Temele de discuție au fost multiple, însă principalul subiect l-a reprezentat violența domestică, fenomen tot mai întâlnit în rândul femeilor din țara noastră și nu numai, dar și cel al discriminării.
“Tema principală a întâlnirii noastre a fost legată de violența domestică, iar în cuvântul luat am atras atenția asupra conexiunii directe dintre discriminare și violență, “Discriminarea, un factor important care conduce la amploarea fenomenului violenței”.
Totodată, am subliniat cât de afectate sunt victimele, precum și traumele emoționale și fizice pe care le suferă.
Ne-am angajat să luptăm pentru drepturile femeilor și ale copiilor vulnerabili, pentru egalitate de șanse și pentru o societate sigură. În ultimii ani, au fost îmbunătățite legi și adoptate măsuri care promovează drepturile femeilor și combat inegalitatea și violența.
Educația corespunzătoare și conștientizarea sunt esențiale pentru a contracara și diminua fenomenul violenței în familie. Iar noi, prin tot ceea ce facem, ne asigurăm că tot mai puține femei și copii au de suferit de pe urma unor astfel de evenimente nedorite.
Alături de doamna vicepreședinte a OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, am dorit să transmitem un mesaj clar de luptă comună împotriva violenței și, în același timp, să le spunem celor care au avut de suferit că nu sunt singure în această confruntare.
FB_IMG_1710851248795
Nu în ultimul rând, felicitări doamnei Ioana Panagoreț, președintă a OFSD Teleorman, pentru organizarea acestui eveniment, precum și doamnei secretar general OFSD, Maria Lăzar, pentru implicarea constantă și sprijinul oferit femeilor social-democrate.”, transmite parlamentarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Artistul de muzică populară, Pr. Marius Cristian Pop va interpreta pricesne în spectacolul “Vinerea Floriilor”, organizat de către Centrul Județean de Cultură Dâmbovița

Articolul Urmator

Al patrulea primar liberal se alătură echipei PSD Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați