Noapte
Zi
15 March 2024
2 mins read

PNL a pierdut un primar! Edilul de la Butimanu s-a alăturat echipei PSD Dâmbovița

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu a ales să părăsească Partidul Național Liberal și să se alăture echipei PSD Dâmbovița. Potrivit acestuia, foamațiunea politică din care a făcut parte nu a a sprijinit cu absolut nimic comunitatea locală,  “sunt la primărie pentru oameni şi voi continua să lucrez alături de echipa mea pentru dezvoltarea comunei noastre. Suntem o echipă, ca într-o familie.”

“Am plecat din PNL, dar rămân altături de oamenii din Butimanu. Am fost 10 ani în rândurile PNL. Cu bune, cu mai puţin bune, au trecut 10 ani. Am realizat din ce în ce mai multe proiecte, de la an la an. Dar am realizat că, în primul rând, cei mai importanţi sunt oamenii.

Aflu, dimineață, că un domn, vremelnic aflat în fruntea organizației județene a PNL, mă invită să plec la PSD. Dacă ar fi corect, ar spune că nu a sprijinit comunitatea din Butimanu cu absolut nimic, iar plecarea mea spre Partidul Social Democrat e chiar necesară pentru a continua proiectele din comunitatea noastră. Nu sunt genul să mă cert, nici pe Facebook, nici în viața reală. Îi doresc domnului cu pricina să își facă timp să mediteze la ce a făcut din PNL Dâmbovița, unde a dus organizația, cu ce rezultate și ce lasă în urmă. În locul dezbinării, prefer munca în echipă, în folosul oamenilor.

Sunt la primărie pentru oameni şi voi continua să lucrez alături de echipa mea pentru dezvoltarea comunei noastre. Suntem o echipă, ca într-o familie. Nu merg toate roz, dar cu vorbă bună şi gânduri bune dăm cu bine înainte. Nu vă ascund că în ultimii ani am fost sprijiniţi intens de cei de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, condus de domnul Corneliu Ştefan, preşedinte al PSD Dâmboviţa. A contat mult. Astfel, am reuşit să obţinem finanţări importante pentru proiectele finalizate, dar şi cele aflate în derulare.Am găsit înţelegere, sprijin pentru comunitatea noastră şi promisiuni de aceeaşi bună colaborare şi pe viitor. Au fost motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PSD.

M-au convins seriozitatea, munca, rezultatele şi strategia de viitor. Gândim din timp cum să transformăm Butimanu şi mai bine, mai mult, mai frumos şi mai util.

Le mulţumesc colegilor din PNL Dâmboviţa pentru cei 10 ani şi le doresc toate cele bune. Le mulţumesc noilor colegi, din PSD, pentru că nu au dezavantajat comuna noastră nici în ultimii ani şi în special pentru planurile pe care le avem pentru viitorul localităţii Butimanu.

Un lucru este cert, pentru mine primează binele oamenilor, să avem toate străzile asfaltate, gaze, canalizare, toate condiţiile normale pentru anul în care ne aflăm.Mă bazez în continuare pe fiecare dintre dumneavoastră, rămân acelaşi om de cuvânt. Împreună reuşim!”, transmite edilul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

De 13 ani, magazinul Michelle scrie povești despre stil și feminitate! La Mulți Ani!   

Articolul Urmator

Un dâmbovițean transporta în mașină 1,4 kg de cocaină și 14 kg de cannabis! 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați