Noapte
Zi
18 April 2024
1 min read

Dâmbovițean amenințat cu un cuțit și tâlhărit! Vinovați sunt trei minori! 

***În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, doi bărbați au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată***
La începutul lunii, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște și cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au descins la domiciliile a doi tineri de 15 și 17 ani, din Viișoara, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Din investigațiile efectuate a reieșit că cei doi, în noaptea de 22 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la intrarea în scara unui bloc din municipiul Târgoviște, ar fi amenințat cu un obiect ascuțit-tăietor (cuțit) un tânăr de 20 de ani, din Telești, și l-ar fi deposedat de un telefon mobil și 600 de lei.
Bănuiții au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, ulterior, fiind reținuți pentru 24 de ore.
Ieri, 17 aprilie a.c., o a treia persoană, un alt minor în vârstă de 15 ani, a fost reținuță. Se pare că acesta i-ar fi ajutat pe ceilalți doi, de 15 și 17 ani, respectiv le-ar fi pus la dispoziție un obiect ascuțit-tăietor (cuțit) și i-ar fi contactat telefonic în momentul în care persoana vătămată, de 20 de ani, ar fi venit și plecat dintr-un apartament din municipiul Târgoviște.
Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
IPJ DÂMBOVIȚA: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Trei tineri au furat cablurile de cupru și aluminiu rămase în urma demolării termocentralei de la Doicești

Articolul Urmator

Expoziția Itinerantă „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”, în foaierul Cinematografului Independența

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați