Noapte
Zi
19 April 2024
1 min read

Expoziția Itinerantă „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”, în foaierul Cinematografului Independența

Într-un decor artistic remarcabil, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra vă invită cu căldură la deschiderea expoziției itinerante „Ochii femeilor/Women’s Eyes”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, la Galeria de Artă Târgoviște, situată în foaierul Cinematografului Independența.

WhatsApp Image 2024-04-19 at 11_05_28

Această expoziție itinerantă de fotografii artistice este rezultatul eforturilor cluburilor „Soroptimist Internațional din România” și ajunge acum și în Târgoviște, după un periplu prin diverse orașe ale țării: Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Slatina și Timișoara.

Prin intermediul acestui proiect, soroptimistele doresc să ofere o perspectivă unică asupra realității cotidiene, privită prin ochii femeilor. Lucrările fotografice explorează o varietate de teme, de la peisaje naturale și urbane, la cele arhitecturale și abstracte.

 

Vă îndemnăm să vă alăturați acestui eveniment captivant și să vă bucurați de frumusețea și profunzimea artei contemporane.

 

Expoziția de fotografie va fi deschisă publicului în perioada 20 aprilie – 20 mai 2024, cu intrare liberă, conform programului Galeriei de Artă Târgoviște.

 

 

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovițean amenințat cu un cuțit și tâlhărit! Vinovați sunt trei minori! 

Articolul Urmator

Intervenție chirurgicală în premieră la Spitalul Județean Târgoviște! Artroplastie totală inversată de umăr, act medical cu o complexitate ridicată

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este