Noapte
Zi
22 April 2024
1 min read

Două firme din Băleni vindeau soluții fitosanitare în mod ilegal! Unele produse erau expirate

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu specialiști din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmbovița, au efectuat verificări pe linia substanțelor și produselor pentru protecția plantelor la un târg care se desfășoară săptămânal pe raza comunei Băleni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că două societăți comerciale dețineau în vederea comercializării produse pentru protecția plantelor din categoria pesticidelor fără a fi autorizate ca fitofarmacii și fără a deține certificat de înregistrare pentru efectuarea de operațiuni cu astfel de produse, iar o parte dintre acestea ar fi avut termenul de valabilitate expirat.
IMG-20240422-WA0033
Polițiștii au indisponibilizat 60 de litri și 20 de kilograme de produse pentru protecția plantelor, iar, în cauză, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri și traficul de produse sau substanțe toxice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ULMI: Proiectele pentru dezvoltarea satului Matraca, sub mandatul primarului Bogdan Tița

Articolul Urmator

ACȚIUNEA PREVENTIVĂ "SPEED": Peste 1000 de sancțiuni aplicate de polițiștii dâmbovițeni

Ultimele Articole

Mergisus