Noapte
Zi
19 April 2024
1 min read

Erbicid expirat și cu cu data fabricație ștearsă, într-un magazin de fitosanitare din Târgoviște

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu specialiști din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmbovița, au efectuat verificări la o societate comercială din municipiul Târgoviște, cu privire la respectarea condițiilor de deținere și comercializare a produselor de îngrijire și protecție a plantelor. Astfel, s-a constatat că societatea respectivă deținea în vederea comercializării 11 recipiente de câte un litru cu erbicid, data de fabricație fiind ștearsă, iar produsele expirate.

Polițiștii au indisponibilizat recipientele, iar, în cauză, au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, conform prevederilor art. 98 din O.U.G. nr. 195/2004 privind protecția mediului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A fost aprobat studiul de fezabilitate pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni

Articolul Urmator

DOBRA: Se oprește apa potabilă pentru igienizarea rezervorului

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este