Noapte
Zi
19 April 2024
1 min read

A fost aprobat studiul de fezabilitate pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni

Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR a confirmat astăzi că traseul propus de Consiliul Județean Dâmbovița îndeplinește toate condițiile tehnice și economice pentru a iniția, în cel mai scurt timp posibil, licitația pentru proiectarea tehnică și execuția centurii.
“S-a muncit mult în ultimii ani la acest proiect și a meritat! Vom avea un drum cu patru benzi, care va ajuta la eliminarea traficului greu din Pucioasa, Fieni, Brănești și Moțăeni.
Soluția propusă de Consiliul Județean Dâmbovița este un drum cu o lungime de 12,68 km, care pleacă din Brănești și urmărește cursul râului Ialomița, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, unde ocolește comuna Moțăieni. Punctul de reintrare în DN 71 este la ieșirea din Fieni, în comuna Buciumeni.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele CJD.
Platforma drumului va avea o lățime totală de 21,50 m și va fi compusă din:
-2 benzi pe sens, fiecare având o lățime de 3,50;
-bandă mediană;
-benzi de încadrare;
-parapete de protecție;
-4 poduri;
-13pasaje.
La capetele traseului, sunt prevăzute două girații pentru a asigura toate relațiile de deplasare. Avem, de asemenea, două noduri intermediare: unul care va permite legătura cu DC 136A, în Pucioasa, și altul care face legătura cu DN 71, la intrarea în Fieni.
“Cu centura orașelor Pucioasa-Fieni, dar și cu proiectul de modernizare a drumului național DN 71 Târgoviște – Sinaia, putem spune că Valea Ialomiței va deveni una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere investițional din Dâmbovița și din regiune.
Mulțumesc premierului României, Marcel Ciolacu, și ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru sprijinul acordat acestui proiect de o importanță majoră pentru județul Dâmbovița.”, adaugă acesta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Intervenție chirurgicală în premieră la Spitalul Județean Târgoviște! Artroplastie totală inversată de umăr, act medical cu o complexitate ridicată

Articolul Urmator

Erbicid expirat și cu cu data fabricație ștearsă, într-un magazin de fitosanitare din Târgoviște

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița,

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, vizită pe șantierul de pe DN7, Bâldana-Titu  

Astăzi, județul Dâmbovița a primit vizita primului ministru al României,