Noapte
Zi
24 April 2024
2 mins read

Donații importante pentru secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Un grup de voluntari, angajați ai ING Bank România, s-au alăturat eforturilor ACV România pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor și șanselor la viață în secțiile de Terapie Intensivă Nou-Născuți din România. Aceștia au demarat, în nume propriu, o campanie de strângere de fonduri pentru proiectul ACV România de dotare și modernizare a secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Clinic de Urgență Târgoviște, secție care tratează nou-născuții grav bolnavi și prematurii foarte mici din județele Dâmbovița, Argeș, Giurgiu, Teleorman și Ialomița.

Campania voluntarilor s-a concretizat in 86 de donații, în sumă totală de 14.710 lei, sumă care a fost dublată de ING Bank România prin programul „Adoptă un proiect. Al tău ING”, ajungând astfel la un total de 29.710 lei. Aceste donații s-au materializat în achiziționarea a patru echipamente vitale pentru secția de TINN a SJU Târgoviște: două aparate performante pentru suport respirator non-invaziv, un injectomat și un pătuț neonatal.

Dr. Anca Georgescu, Șef secție Neonatologie la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște: “Aceste echipamente noi ne permit să creștem rata de supraviețuire și să îmbunătățim calitatea vieții nou-născuților grav bolnavi pe care îi tratăm. Mulțumim din suflet ACV România, voluntarilor dedicati și ING Bank pentru sprijinul lor esențial în realizarea acestui proiect care schimbă vieți.”

În urma unei vizite la secția de terapie intensivă, am fost profund mișcată de situația copiilor grav bolnavi și de disperarea părinților acestora. Această experiență m-a motivat să acționez, și mă bucur că împreună cu colegii mei am putut contribui la această cauză “, spune Janina Stancicu, voluntar la ING Bank România. “Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la această inițiativă. Fiecare donație înseamnă o șansă în plus la viață pentru un nou-născut. Continuăm să încurajăm comunitatea să sprijine astfel de inițiative, deoarece împreună putem face o diferență semnificativă”, adaugă Janina Stancicu.

Delia Vasiliu, președinte al ACV România, subliniază impactul colaborării: “Este remarcabil și motivant să vedem cum comunitatea se mobilizează și se alătură misiunii pe care ne-am asumat-o, aceea de a crește nivelul de îngrijire și șansele la viață în secțiile de Terapie intensivă nou-născuți și copii din țară. Împreună, nu oferim doar echipamente sau infrastructură, ci speranță în sufletul părinților și o șansă în plus micuților care luptă să trăiască și să crească mari.”

Vă puteți alătura misiunii ACV România de a da șanse copiilor care se luptă pentru viață în secțiile de terapie intensivă. Fiecare gest, fiecare contribuție din partea dumneavoastră aduce un val de speranță acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. Pentru a afla mai multe despre Asociația ACV România, proiectele noastre în desfășurare și modalitățile prin care puteți sprijini această cauză, vizitați site-ul nostru: https://www.acvromania.ro/. Suntem profund recunosători pentru orice formă de ajutor și susținere care ne permite să continuăm să influențăm pozitiv viețile celor mai fragili membri ai societății noastre, nou-născuții aflați în unitățile de terapie intensivă. Împreună, putem face o diferență reală în șansele lor.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PNL Târgoviște a depus candidaturile pentru primar și consilieri locali

Articolul Urmator

Pretinzând că sunt surdomuți, cereau bani oamenilor în numele unei asociații de caritate

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița,

Cel mai modern și performant angiograf din țără a fost inaugurat la Spitalul de Urgență Târgoviște

În prezența primului ministru al României, Marcel Ciolacu, și al