Noapte
Zi
24 April 2024
3 mins read

PNL Târgoviște a depus candidaturile pentru primar și consilieri locali

Astăzi, PNL Târgoviște a depus candidaturile pentru primar și consilieri locali. Astfel, Dan Alexandru Tică, candidatul formațiunii politice pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, însoțit de colegii săi care se află pe lista de consilieri locali, a depus dosarul de candidatură, dar și lista cu cele 7000 de semnături de susținere din partea cetățenilor

”Astăzi am ales să depun candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște și împreună cu colegii mei să depunem și lista oficială și completă pentru Consiliul Municipal. Am ales să intru în această luptă cu gândul de a câștiga și cu gândul că Târgoviștea merită ceva mai bun și împreună sperăm să aducem Târgoviștea acolo unde-i este locul.
De multe ori m-am gândit de ce candidez și de fiecare dată mi-a venit în minte un cuvânt, un cuvânt care cred că ar trebui să reprezinte pentru noi toți ceva foarte important: familia. Familia este singurul dar pe care ni l-a lăsat Dumnezeu, dar din păcate noi, târgoviștenii, trăim într-un oraș depopulat și fără o viziune sănătoasă privind dezvoltarea economică. Aproape fiecare familie din Târgoviște are un copil, un părinte, un bunic, un frate sau o soră care au ales să plece și să muncească în alte orașe, în alte județe sau, de cele mai multe ori, în alte țări pentru a avea un trai mai bun și bineînțeles pentru a avea o viață mai bună. Tuturor târgoviștenilor care se află în această situație și nu numai le promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca acest lucru să înceteze. De aceea, împreună cu colegii mei, viitorii consilieri municipali, vom încerca să facem din Târgoviște un oraș deschis pentru investitori care să genereze, la rândul lor, noi locuri de muncă mai bine plătite, un oraș deschis pentru educație, pentru că educația este unul dintre pilonii principali pentru a avea un oraș sănătos, un oraș deschis pentru turiști, un oraș cu care să ne mândrim cu adevărat. Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Tică.

Alături de candidați au fost prezenți și Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, și Secretarul de Stat în ministerul Educației, Sorin Ion, cel care va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița din partea liberalilor.

”Un candidat care a reușit în viață și sunt convins că va reuși și pentru Târgoviște. Suntem alături de el cu tot ceea ce trebuie și o să demonstrăm că putem să schimbăm fața municipiului și că putem să avem altă viziune, să se vadă că suntem aproape de București, de Ploiești, de Brașov, de Pitești. Să nu mai rămânem în urmă în primul rând din punct de vedere economic. Mult succes! Sunt convins că rezultatul va fi pe măsură!”, a transmis Guran.

LISTA CONSILIERI DIN PARTEA PNL TÂRGOVIȘTE

1.TICĂ DAN ALEXANDRU    2.COTINESCU        AURELIAN   3.MAREȘ  SILVIA   TÂRGOVIȘTE     4.ȘONTEA  FLORIN-EUSEBIU

5. ECONOMU  DORIN-ADRIAN    6.ȘTEFAN LOREDANA-MARIANA   7.MIHAI   MĂDĂLIN    8.IONIȚĂ  MARIUS-CĂTĂLIN

9.CONSTANTINESCU  MARILENA  10.NEAGA  GHEORGHIȚĂ- RODION  11.CHIȚESCU  ANDREI  12. CHIRIȚESCU ALEXANDRU

13. ILIE VIRGILIU   14.SANDU DĂNUȚ  15.OANĂ LIVIANA-MARINA   16.IANCU GEORGE   17. COSTACHE  VIOLETA

18. OSTAFI DAN-DORIN   19.NĂSTASE  DANIEL  20.NICOLAE LOREDANA   21.MANEA CRISTIAN-SEBASTIAN

22. NĂSOI   IONICA-ALEXANDRA    23.APOSTOL  GEORGE   24. SECARĂ ROBERT    25. ȘTEFAN ALEXANDRU   26.SAVU ALINA    27. MITREA ANDRADA-ELENA

 

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Plantare de arbori, arbuști și flori în parcul de lângă Complexul de Natație    

Articolul Urmator

Donații importante pentru secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean și consilieri județeni

În acestă după amiază, reprezentanții Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița

PNL Dâmbovița, lansarea candidaților pentru primăria Târgoviște și CJD

În acestă dupa-amiază, liberalii dâmbovițeni au organizat evenimentul de lansare