Noapte
Zi
25 April 2024
1 min read

Săptămâna Verde, o altfel de întâlnire la Camera de Comerț Dâmbovița

Elevi ai claselor a IX-a și a X-a ale Colegiul Economic ION GHICA Targoviste, coordonați de doamna profesor Elena Mihaela Șerb, au fost astăzi prezenți la Camera de Comerț Dâmbovița în cadrul unei acțiuni cafre se încadrează celor dedicate programului din Săptămâna Verde. Temele discutate au fost multipple, de la antreprenoriat, la cum să îți creezi propria afacere, la educație financiară, la importanța educației non-formale, importanța implicării în proiecte de voluntariat, internship-uri, la oportunități de finanțare ți marketing online.
”Le-am definit succesul!Pentru a evidenția “Ziua Pământului”, la întâlnire ne-au fost alături și reprezentanți ai companiei Envi-Tax SRL,  o companie prietenoasă cu mediul. Le-au conturat elevilor noțiunile despre: poluare, reciclare, efectele poluării asupra a tot cea ce ne înconjoară.Suntem convinși că această vizită la Camera de Comerț Dâmbovița, îi va inspira pe elevi să își exploreze pasiunile și interesele în domeniul antreprenorial și îi va motiva să își pună în aplicare ideile, să își urmeze visurile în viitorul lor profesional.”, transmite Camera de Comerț Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, lămuriri cu privire la rețeaua de apă din cartierul gaeștean Arsuri

Articolul Urmator

Educație-Cercetare-Inovare! Camera de Comerț Dâmbovița parteneriat cu Universitatea Valahia Târgoviște

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus