Noapte
Zi
17 April 2024
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: A început dotarea cu mobilier modern și aparatură didactică și digitală la Colegiul Economic "Ion Ghica"! Urmează reabilitarea unității de învățământ! 

La nivelul tuturor unităților de învățământ din municipiul Târgoviște, administrația locală demarează un proiect pentru dotarea acestora cu mobiler modern, aparatură didactică și digitală. Sursa de finanțare a fost posibilă prin acesarea de fonduri prin PNRR, iar valoarea se ridică la peste 35 de milioane de lei.
Astfel, startul a fost dat de Colegiul Ion Ghica, aici unde, în acestă dimineață, s-a început livrarea echipamentelor. Potrivit edilului, Daniel Cristian Stan, acestă unitate de învățământ va intea și în proces de reabilitare, contractul de finanțare este semnat, se așteaptă obținerea avizelor necesare începerii lucrărilor.
Screenshot_20240417_125731_Facebook
“În urmă cu aproximativ o lună semnam contractul de furnizare pentru mobilier didactic și de laborator pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Târgoviște. Iată că în aceste zile se fac și primele livrări, este vorba de un contract cu o valoare de peste de 9 milioane de lei, un contract care, așa cum am spus, vizează toate unitățile de învățământ din Târgoviște, el face parte din proiectul mai amplu de peste 35 milioane de lei accesat de către administrația locală prin care toate unitățile de învățământ sunt dotate cu materiale didactice, cu mobilier de laborator și cu echipamente digitale, un proiect fără precedentt. 
Noi sperăm că livrările să se deruleze cât mai repede, și în aproximativ o luna să avem toate unitățile de învățământ la standarde europene. Numai pe acest contract care vizează mobilierul avem achiziționate aproape 10.000 de pupitre individuale, de asemenea aproximativ 1.600 de pătuțuri cu cu saltele pentru grădinițele cu program prelungit și alte elemente de mobilier, repet, de natură să îmbunătățească semnificativ condițiile pe care le avem acum.
Este un proiect fără precedent, atât prin faptul că vizează toate unitățile de învățământ din oraș, cât și dacă ne raportăm la valoarea acesta, este unul dintre cei mai mari proiecte din România. Repet, în aproximativ 30 de zile sper să avem toate unitățile de învățământ din Târgoviște, pe această componentă de mobilier, de asemenea pe segmentul de echipamente digitale, astfel încât să fim cât mai aproape de ceea ce ne dorim și ca nivel al dotărilor.
De asemenea,  Colegiul Economic “Ion Ghica” va intra și într-un proiect important de reabilitare și modernizare. Suntem la faza de obținere a vizelor, finanțarea o avem deja accesată, este vorba de aproximativ 30 de milioane de lei pe Programul de Consolidare Antiseismică a clădirilor publice din România.”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.
IMG-20240417-WA0010

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Județul Dâmbovița sub Cod Galben de vânt și ploi

Articolul Urmator

Atenționare hidrologică pentru râurile Dâmbovița, Argeș și Ialomița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este