Noapte
Zi
24 April 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Plantare de arbori, arbuști și flori în parcul de lângă Complexul de Natație    

Peste 1500 de elevi de la diferite unități de învățământ din municipiul Târgoviște sunt prezenți în parcul de lângă Complexul de Natație unde participă la o acțiune de plantare de arbori, arbuști și flori, acțiune organizată de către administrația locală și care se încadrează în programul celor dedicate Săptămânii Verzi. Alături de aceștia este prezentă și conducerea primăriei, dar și reprezentanți ai mai multor direcții aflate în subordinea administrației locale.

“Suntem la parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, în Săptămâna Verde, și avem o activitate de plantare arbori, arbuști și flori, sunt peste 500 de arbuști pe care îi plantăm, peste 1000 de flori care vor înfrumuseța toată această zonă.  Vreau să mulțumesc celor peste 1500 de elevi de la diferite unități de învățământ din Târgoviște, părinților și cadrelor didactice pentru că este o acțiune fără precedent, nu îmi aduc aminte să fii avut vrodată o acțiune de o asemenea amploare.”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița, a depus jurământul de credință

Articolul Urmator

PNL Târgoviște a depus candidaturile pentru primar și consilieri locali

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Parcare nouă în micro IX! Ce investiții va mai derula primăria în această zona

În microraionul IX, în zona blocurilor 1-11, administrația locală târgovișteană

TÂRGOVIȘTE: Centru pentru persoane vârstnice și cantină, inaugurate în cartierul Vlad Țepeș (Micro XI)

Într-o clădire abandonată de ani de zile, cu ajutorul fondurilor