Noapte
Zi
11 May 2024
1 min read

A rămas fără permis 300 de zile! A fost prins cu 139km/h și nu a oprit la semnalul polițiștilor

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație, precum și pentru sancționarea cu fermitate a șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză ori se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, în afara localității Săcuieni, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 139 de km/h.
Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul polițiștilor și-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Natație Târgoviște.
Șoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroșat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depășiri neregulamentare și ar fi circulat pe sensul opus de mers.
Persoana respectivă a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.685 de lei, iar, ca măsura complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 300 de zile.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 400 de social democrați au dat start campaniei electorale în municipiul Moreni

Articolul Urmator

Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru primărie: “Ne unim forțele pentru Găeşti!”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii

În șase ore, polițiștii dâmbovițeni au oprit pentru control în trafic peste 300 de autovehicule

La data de 23 mai a.c., în intervalul orar 15:00-21:00,