Noapte
Zi
10 May 2024
1 min read

Spitalul de Urgentă Târgoviște, precizări cu privire la spitalizarea și moartea tânărului care s-a aruncat de la etajul 1  

“Pacient în vârstă de 22 de ani se internează în data de 10.05.2024 la ora 24.32 prin redirecționare de la CPU Găești pentru traumatism craniofacial prin autoagresiune. Examinarea computer-tomografică în baza protocolului de traumă a evidențiat doar hematoame epicraniene. Astfel, pacientul a fost internat în secția chirurgie generală pentru tratamente de specialitate al plăgilor. Pe parcursul spitalizării și chiar din momentul prezentării la Camera de Gardă, a manifestat fenomene psihotice care au fost tratate cu medicație specifică per os și injectabilă cu evoluție favorabilă. La ora 16.50, în timpul programului de vizită, în prezența familiei, pacientul se aruncă pe geam din salonul Secției de Chirurgie Generală de la etajul 1. Este găsit inconștient în curtea interioară a spitalului cu Glasgow Coma Scale 3 puncte, semn de traumatism craniocerebral grav cu hemoragie intraparentimatoasă post-traumatică, cel mai probabil, și respirație agonice. Se practică de urgență intubație orotraheală și ventilație mecanică pe balon Ruben, se transportă la UPU pe targă de transport unde, peste 20 de minute, instalează bradiasistolă pe suport ventilator. Se inițiază de urgență manevră de resuscitare mecanice și farmacologice, conform protocolului național, fără reluare a activității cardiace spontane. Astfel se declară exitus în data de 10.05.2024 la ora 18.30.”, transmite medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă, Bonto Diana, purtator de cuvânt al unității medicale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A decedat după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului din Târgoviște! Tânărul avea 22 de ani

Articolul Urmator

Laurențiu Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar:”În echipă, toți pentru Titu! Viitorul se construiește ACUM!”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus