Noapte
Zi
14 May 2024
1 min read

Mâine, se oprește apa în mai multe cartiere târgoviștene, dar și în comunele Aninoasa, Doicești și Șotânga, sat Teiș

  Vă informăm că din cauza lucrărilor de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă PRISEACA din cadrul POIM, ce se vor efectua în data de 15.05.2024 între orele 00:30 – 05:00, se opește alimentarea cu apă potabilă în partea de NORD a Municipiului Târgoviște (cartier Priseaca, str. Laminorului, str. Cooperației, parțial: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6), și în comunele Aninoasa, Doicești și sat Teiș din Comuna Șotanga și apa se va furniza cu presiune redusa în restul sistemului zonal Târgoviște.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.
Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta întrerupere a furnizarii apei potabile.- BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA.

 

                                                               

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

328 de posturi disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă  

Articolul Urmator

Peste 100.000 lei, amenzi aplicate ieri de polițiștii dâmbovițeni

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

Compania de Apă oprește apa în Târgoviște!

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizarii apei potabile pe

Sancțiuni pentru angajații Companiei de Apă, în cazul de la Titu! AFLĂ AICI CE RISCĂ!

În luna aprilie a.c., se fura apa la greu la