Noapte
Zi
14 May 2024
1 min read

Peste 100.000 lei, amenzi aplicate ieri de polițiștii dâmbovițeni

*Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 37 de evenimente, au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere*
La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, dar și pentru asigurarea siguranței circulației pe drumurile publice din județ.
Astfel, polițiștii de la rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au fost în teren, fiind organizate 8 acțiuni punctuale și instituite 14 filtre.
Ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 37 de evenimente, 22 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.
Au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni, aproximativ 43% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.
De asemenea, au fost controlate 316 autovehicule, legitimate 475 de persoane și testați peste 100 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.
Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 108.000 de lei.
Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere, dintre care nouă pentru nerespectarea regimului legal de viteză .
Polițiștii dâmbovițeni vor continua misiunile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mâine, se oprește apa în mai multe cartiere târgoviștene, dar și în comunele Aninoasa, Doicești și Șotânga, sat Teiș

Articolul Urmator

Sănătatea cetățenilor, prioritatea numărul unu a candidatului PSD la primăria Titu, Laurențiu Costache

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus