Noapte
Zi
15 May 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Strada Grigore Alexandrescu intră în reabilitare

În atenția șoferilor: începând de mâine, 16 mai a.c.,  strada Grigore Alexandrescu din municipiul Târgoviște intra în reabilitare. Astfel, în următoarele zile traficul se va realiza cu dificultate, exitând restricții de circulație pe tronsonul cuprins între intersecția cu Calea Câmpulung până la intersecția cu Bulevardul Regele Carol și strada Cetății.
„Transmit faptul că o arteră importantă din municipiul Târgoviște va intra de mâine într-un proiect de modernizare, este vorba de partea carosabilă de pe strada Grigore Alexandrescu. Așa că fac un apel mai ales la participanții la trafic, dacă se poate, în perioada următoare, cam o săptămână, să evite această zonă pentru că se va circula cu restricții. Vom reface îmbrăcămintea asfaltică de la intersecția cu Calea Câmpulung până la intersecția cu Bulevardul Regele Carol și strada Cetății. Ar trebui evitată această zonă…
Și cu această stradă ajungem în ultimii patru ani la 76 de străzi reabilitate, modernizate și refăcute în municipiul Târgoviște. Am reabilitat de asemenea patru pasaje rutiere și am făcut de la zero două poduri, în ultimii 4 ani. Asta este numai una din cele 76 de străzi. Da, se va lucra în perioada următoare pentru că nu putem să oprim toate investițiile doar pentru că pe 9 iunie sunt alegeri.
Se va începe asfaltarea de mâine, noi vrem ca într-o săptămână să ne apropiem de final pentru că este o zonă foarte circulată, dar dacă am reușit noi să reabilităm Bulevardul Libertății care este de asemenea foarte circulat, Bulevardul Independenței, Bulevardul Regele Carol, Bulevardul Mircea cel Bătrân, cred că vom reuși să finalizăm și acest proiect și putem să spunem că pentru primele 6 luni ale anului ne-am atins cele mai importante obiective pe zona de infrastructură”, a transmis primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Subsolurile blocurilor sunt adevărate focare de infecție! Semnal de alarmă tras de Alexandru Iorga, candidat la primăria orașului Găești

Articolul Urmator

Universitatea Valahia organizează prima Conferință Internațională Anuală „Patrimoniu, Știință și Tehnologii pentru Conservare Durabilă”  

Ultimele Articole

Mergisus