Noapte
Zi
16 May 2024
1 min read

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus mașina.
La scurt timp, polițiștii au primit o altă sesizare referitoare la faptul că un autoturism a fost distrus, fiind sustrase bunuri din acesta.
În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un bărbat de 48 de ani.
Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar, ulterior, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, bărbatul, în timp ce s-ar fi aflat în parcarea unui magazin din comuna Crevedia, ar fi distrus geamurile unui autoturism și ar fi sustras mai multe portofele și cărți de identitate din cinci autoturisme.
Pe parcursul acestei zilei, 16 mai, persoana respectivă a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și distrugere.
IPJ DÂMBOVIȚA: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Surprins la volan deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise

Articolul Urmator

Primarul Bănică Ionuț continuă dezvoltarea comunei Corbii Mari

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

Surprins la volan deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este