Noapte
Zi
19 May 2024
1 min read

Universitatea Valahia și Inspectoratul Școlar, parteneri pentru o educație de calitate

Universitatea Valahia Târgoviște, reprezentată de rectorul Ioan Corneliu Sălișteanu, și Inspectoratul Școlar, condus de către inspectorul general Adriana Tudose,  au devenit parteneri pentru a dezvolta proiecte comune și a oferi un act educațional de calitate în județul Dâmbovița.  Cele două entități au ca principal scop consolidarea relațiilor dintre cele două instituiții și cooperarea mediului preuniversitar cu el universitar.

Astfel, se va pune un accent deosebit pe promovarea ofertei educaționale a UVT în rândurile elevilor pentru ca un număr cât mai mare de absolvenţii de liceu din judeţ să aleagă această universitate pentru continuarea studiilor, dar și pe susținerea cercetării științifice prin întâlniri de specialitate, publicații pentru elevi, studenți și profesori, proiecte și programe de cooperare, precum și realizarea unor activități de consiliere și orientare profesională, în vederea pregătirii elevilor pentru inserția pe piața muncii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

Articolul Urmator

Obiceiuri și tradiții, de Duminica Mironosițelor, în comuna Băleni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați