Noapte
Zi
31 May 2024
1 min read

UVT a organizat concursul de pitch-uri antreprenoriale intitulat „EME 2024”.

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște a organizat concursul de pitch-uri antreprenoriale intitulat „EME 2024”.

Facultatea de Științe Economice a găzduit în perioada 29-30 mai 2024 evenimentul „Entrepreneurship Matching Event (EME)”, un concurs de pitch-uri antreprenoriale care reunește tineri cu idei inovatoare din diverse colțuri ale țării și din străinătate. Această inițiativă academică remarcabilă subliniază angajamentul facultății în promovarea inovației și antreprenoriatului în rândul studenților, masteranzilor și elevilor.

EME 2024 s-a bucurat de o participare națională, dar și internațională, reflectată în prezența a șase universități din România și din afara granițelor, alături de patru licee din județul Dâmbovița. Această diversitate instituțională accentuează importanța colaborării și schimbului de idei în educația antreprenorială. Participanții provin din medii academice variate, oferind o perspectivă multidimensională asupra provocărilor și oportunităților antreprenoriale.

La ediția din acest an, s-au înscris 46 de pitch-uri antreprenoriale, un număr impresionant care subliniază interesul crescut pentru inovație și dezvoltare economică sustenabilă. În total, 65 de studenți, masteranzi și elevi au concurat, fiecare aducând în fața juriului idei originale și soluții creative. Aceste statistici nu doar evidențiază popularitatea concursului, ci și calitatea ridicată a proiectelor prezentate.

Scopul principal al EME 2024 este de a stimula spiritul antreprenorial și de a facilita dezvoltarea competențelor esențiale în afaceri printre tinerii participanți. Prin acest concurs, Facultatea de Științe Economice își propune să creeze un mediu propice pentru schimbul de cunoștințe și pentru formarea unei rețele de suport între tinerii antreprenori și experți din domeniu. Evenimentul a constituit un bun prilej pentru participanți de a primi feedback constructiv din partea unui juriu de specialiști, ceea ce a contribuit semnificativ la perfecționarea ideilor lor de afaceri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Patru dâmbovițeni au fost reținuți de polițiști pentru evaziune fiscală! Prejudiciul se ridică la suma de peste 800.000 lei

Articolul Urmator

„Gheorghe TOMOZEI (1936 – 1997) – UN POET SUAV ANAPODA” – expoziție temporară organizată la Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați