Noapte
Zi
6 June 2024
1 min read

Casă nouă pentru elevii Școlii Generale Mătăsaru

În această dimineață, în prezența conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, a fost inaugurată Școala Generală Mătăsaru. Proiectul a fost realizat cu ajutorul banilor europeni accesați prin Programul Operațional Regional și s-a ridicat la suma de peste 7 milioane de lei. Clădirea a fost construită de la zero, parter plus două etaje, au fost amenajate 8 săli de clasă, laboratoare, arhivă, cabinet medical și izolator, toalete, cancelarie, dar și o cameră specială pentru depozitarea produselor incluse în Programul “Lapte și Corn”. Ordinul de începere al lucrărilor a fost dat în luna iulie a anului 2022, iar în decembrie 2023 au fost finalizate.
Potrivit autorităților, atât celor județene cât și celor locale, în perioada imediat următoare vor ajunge și materialele didactice și mobilierul, acesta fiind posibile cu sprijinul Consiliului Județean Dâmvovița printr-un proiect depus și finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
La eveniment au mai fost prezinți: subprefectul Marian Tănase, inspectorul general al ISJ Dâmbovița, Adriana Tudose, dar și consilieri județeni social democrați.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accesați www.registrulelectoral.ro pentru a afla secția de votare la care sunteți arondați

Articolul Urmator

Teren sintetic de minifotbal pentru tinerii din Butoiu de Sus

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CORNELIU ȘTEFAN (PSD DÂMBOVIȚA) Reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

”Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Ieri, am stabilit cel mai

Obiectivele turistice din judeţul Dâmboviţa, promovate la Târgul European al Castelelor, ediția a IX-a

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște,