Noapte
Zi
6 June 2024
1 min read

Teren sintetic de minifotbal pentru tinerii din Butoiu de Sus

Începând de astăzi, tinerii din Butoiu de Sus, comuna Hulubești,  se pot bucura de un teren sintetic de minifotbal. Investiția a fost realizată de către administrația locală cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Proiectul a fost demarat prin PJDL – Programul Județean de Dezvoltare Locală- în cadrul căruia forul administrativ județean cofinanțează astfel de obiective cu 50% din valoarea totală.

Inaugurarea a fost făcută în prezența conducerii CJD, a președintelui Corneliu Ștefan și a vicepreședinților Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, dar și a Inspectorului General Școlar, Adriana Tudose, și a subprefectului Marian Tănase.
Terenul este amplasat în vecinătatea Școlii Generale din satul Butoiu de Sus.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Casă nouă pentru elevii Școlii Generale Mătăsaru

Articolul Urmator

(VIDEO) O dâmbovițeană a fost reținută de polițiști! A păcalit mai multe persoane, fie că îî angajează, fie că îi ajută să obțină proiecte pe fonduri europene

Ultimele Articole

Mergisus