Noapte
Zi
5 June 2024
1 min read

DÂMBOVIȚA: Prin Crucea Roșie Dâmbovița, 1122 de copii au fost vaccinați pentru prevenirea ROR

În luna aprilie 2024, în baza parteneriatului cu Ministerul Sănătății, Crucea Roșie Română a derulat o amplă campanie de informare, conștientizare și vaccinare a copiilor pentru prevenirea infectării ROR.

12 filialele de Cruce Roșie din România – Giurgiu, Brașov, Dâmbovița, Ialomița, Gorj, Tulcea, Buzău, Timiș, Mureș, Bacău, Vâlcea, Bihor s-au implicat activ în această campanie și în colaborare cu angajații DSP au realizat 145 de activități în 66 de comunități (urbane și rurale).

În aceste activități au fost informate 19.092 persoane, fiind distribuite 112.110 pliante si 1550 afișe.

Ca urmare a activităților desfășurate au fost vaccinați 1.122 de copii (date furnizate în comun de filialele CRR și DSP județene).

În activități au fost implicați 20 angajații ai CRR și 163 de voluntarii care au efectuat 1363 de ore de voluntariat, în cadrul acestei campanii.

În aceeași perioadă multe filiale ale CRR dar si Sediul Central au derulat o campanie de informare, la nivel național, în mediul online, folosind atât materialele furnizate de Ministerul Sănătății cât și materiale dezvoltate de CRR.  Pentru implementarea activităților au fost alocați 50.000 lei, din fondurile provenite prin alocare bugetară din partea Ministerului Sănătății. Au fost decontați către filialele implicate în proiect 46.028 lei.

Pe baza documentelor justificative prezentate, filiala Dambovita a contribuit la vaccinarea celui mai mare nr de copii – 385, fiind astfel castigatorii acestei campanii si beneficiind de un premiu de 4000 lei pentru recompensarea voluntarilor, in cadrul unei activitati comune.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Centru pentru persoane vârstnice și cantină, inaugurate în cartierul Vlad Țepeș (Micro XI)

Articolul Urmator

Obiectivele turistice din judeţul Dâmboviţa, promovate la Târgul European al Castelelor, ediția a IX-a

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Crucea Roșie Dâmbovița se implică în vaccinarea împotriva ROR

Având în vedere Campania de informare si vaccinare ROR desfășurată în luna

De Ziua Mondială a Luptei împotriva HIV, voluntarii Crucea Roșie au format o fundiță umană

Astăzi, între orele 13:30 și 14:00, voluntari ai filialei Cruce