Noapte
Zi
9 June 2024
1 min read

Incident electoral la Mănești! Polițiștii au folosit spray lacrimogen  

La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mănești au fost sesizați cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism.
În urma deplasării la fața locului și din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism, ar fi vrut să îl parcheze și i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violențe.
Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcția de primar și un candidat la funcția de consilier local, însoțiți de o altă persoană.
La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbați de 30 și 56 de ani, ar fi fost agresați fizic de cele trei persoane reclamate.
De asemenea, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcția de primar din comună, ar fi fost amenințat cu acte de violență de aceleași persoane.
Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind utilizat spray-ul iritant lacrimogen.
Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru audieri și pentru stabilirea circumstanțelor producerii conflictului.
Totodată, cele două persoane agresate fizic au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

  Incendiu la Sălcioară! Au ars 2 ha de vegetație uscată

Articolul Urmator

  TÂRGOVIȘTE: Vânzătoarea unui magazin, amendată pentru că a vândut băuturi alcoolice în apropierea unei secții de votare

Ultimele Articole

Mergisus