Noapte
Zi
6 May 2015
1 min read

Târgoviște: O parcare de cinci stele, amenajată pe strada Tudor Vladimirescu

Astăzi, 6 mai a.c., a fost dată în folosință parcarea cu 113 locuri de la blocurile B, de pe strada T. Vladimirescu, zona Spitalului Județean. E vorba de o lucrare complexă, pe o suprafață de 3100 de metri pătrați, care a debutat cu demolarea garajelor, continuând cu bordurare, balastare și cu turnarea a două straturi de asfalt. S-a refăcut și spațiul verde, au fost montate coșuri de gunoi și s-a pus la punct iluminatul public.
,, Vreau ca aceasta să fie concepția de acum înainte: în momentul în care intri într-o parcare, aceasta să fie abordată atât din punct de vedere al infrastructurii rutiere, cât și cu privire la spațiul verde, la salubrizare, iluminat public, absolut tot ceea ce trebuie pentru niște condiții decente pe care avem obligația să le asigurăm cetățenilor”, a declarat Cristian Stam, primarul interimar al municipiului Târgoviște.
În afara acestei parcări, mai sunt în derulare în momentul de față proiecte importante din aceeași categorie: în microraionul 3, pe str. Oprescu Adrian și preot Toma Georgescu, este în curs de amenajare o parcare foarte mare de 4500 de metri pătrați și în microraionul 9, în zona Școlii nr.8, sunt încă trei parcări în lucru. Săptămâna viitoare, se va turna un strat de asfalt și în parcul Așchiuță. Zona va fi reabilitată din punct de vedere al spațiului verde.
Cristian Stan a cerut suplimentarea numărului angajaților de la EcoSal cu încă 50 de oameni care vor lucra exclusiv pe zona spațiilor verzi.
,, Intenția mea este să luăm la pas Târgoviștea și să refacem tot ceea ce înseamnă spațiu verde , să-l amenajăm, să tundem gardul viu, astfel încât să înfrumusețăm orașul”, a completat Cristian Stan.
“Aceste parcări nu sunt incluse în PIDU-uri. Există o preocupare din partea primăriei pentru rezolvarea acestor probleme care nu sunt incluse în programul european de dezvoltare. Încercăm să rezolvăm și spațiile verzi”, a specificat viceprimarul Cosmin Bozieru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ERA DE AȘTEPTAT! Vlad Oprea, noul consilier personal al primarului Cristian Stan

Articolul Urmator

Constantin Bălașa, noul manager de proiect pe PIDU A-micro 6

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați