Noapte
Zi
2 June 2015
1 min read

Pe 10 iunie, Primăria Târgoviște începe sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân

Pe data de 10 iunie 2015, primăria municipiului Târgovişte va începe acțiunea legală și obligatorie de sterilizare a câinilor de rasă comună şi metişi din curţile populaţiei. Proprietarii de câini care intenționează acest lucru  trebuie să se adreseze Direcţei de Salubritate din cadrul primăriei Târgovişte. Pentru subvenționarea acestei activități, s-a alocat suma de 100.000 lei de la bugetul local.
,,Începând cu data de 10 iunie 2015, va începe acţiunea de sterilizare a câinilor cu stăpân din rasa comună sau metişi, în limita bugetului de 100.000 lei, bani alocaţi de Consiliul Local Municipal Târgovişte. Procedura este una foarte simplă. Deţinătorii de câini din rasa comună sau metişi vor merge la sediul Direcţiei de Salubritate  din Târgovişte, între orele 09:00-14:00. Aici, potrivit procedurii, se va completa o cerere tip pentru derularea operaţiunii. Proprietarul trebuie să aibă asupra sa carnetul de sănătate al câinelui ce urmează să fie sterilizat, iar pe carnet trebuie să fie ataşat colantul privind dovada microcipării. Cererea va fi înregistrată într-un registru special şi i se va elibera un bon cu care se va prezenta la cabinetul veterinar SC Amivet Impex SRL, strada  Calea Bucureşti, nr.535. Bonul este valabil pentru o perioadă de 90 de zile “, a afirmat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte, în cadrul unei conferințe de presă.
Autoritățile au înțeles că majoritatea câinilor abandonaţi de către cetăţeni pe domeniul public provin din rândul câinilor aflați în proprietate personală și trebuie să lucreze la sursă. Campania este binevenită pentru municipalitate, unde câinii mișună peste tot în voie și pun în pericol siguranța cetățenilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

2 iunie, Ziua Naţională pentru Adopţie

Articolul Urmator

Încetarea sau suspendarea indemnizației de creștere copil. VEZI AICI CAZURILE!

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați