Noapte
Zi
6 July 2015
1 min read

Direcția Agricolă Dâmbovița a rămas cu doar 12 angajați! VEZI AICI MOTIVUL!

Schema de personal a Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Dâmboviţa este din această lună diminuată cu 17 posturi.
Directorul executiv al DADR Dâmboviţa, Dragomir Melucă, a declarat că măsura se înscrie în programul pentru reorganizare al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, care prevede înfiinţarea, la nivel central, a unei Direcţii de Protecţie şi Antifraudă, în domeniul agricol. Cei 17 salariați din Dâmbovița vor fi integrați noii direcții.
Astfel, Direcția Agricolă a rămas doar cu 12 angajați, care trebuie să facă față unui volum tot mai mare de muncă și unei răspunderi pe măsură.
Decizia restructurărilor este considerată nefirească de directorul executiv al Direcţiei dâmboviţene, având în vedere miile de dosare depuse de fermieri ce trebuie soluționate, în vederea acordării despăgubirilor pentru culturile calamitate în 2014, și dosarele depuse la Legea Vânzării Terenurilor Agricole. O altă problemă este că specialiștii, ocupați cu actele și dosarele, nu vor avea timp să informeze fermierii. Mai mult, consideră Melucă, subordonarea centrală va crea și un gol de informare: prefectul, repezentantul Guvernului în teritoriu, va fi ocolit de problemele zonale, având în vedere că, de acum înainte, se vor raporta direct la centru.
Colac peste pupăză, specialiștii încep să plece, din cauza salariilor extrem de mici. Directorul executiv a dezmințit zvonurile că în această direcțiune sunt salarii mari, subliniind că doar în unele structuri, în special cele care se ocupă cu fonduri europene, se câștigă bine. În rest, ceilalți au nevoie de motivație. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cracii politicii dâmbovițene

Articolul Urmator

Turistă din Cehia, salvată de jandarmii montani dâmbovițeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, ultimatum pentru constructorul care lucrează la reabilitarea podului peste Argeș, la Corbii Mari

Situația obiectivului de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040,

Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiectele de dezvoltare și modernizare ale comunității târgoviștene

”Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiecte de dezvoltare și modernizare