Noapte
Zi
22 September 2015
1 min read

Lucrări de modernizare la Școala nr. 13 “Matei Basarab” din Târgoviște

În această dimineață, 22 septembrie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, primarul Târgoviștei, Cristian Stan a prezentat lucrările de modernizare de la Școala nr.13, “Matei Bsarab”, din microraionul 3.
Este vorba de lucrări de asfaltare și sistematizare ale terenului de sport, aproximativ 1400 de mp, asfaltarea aleilor de acces în școală, amenajare terenurilor de fotbal, baschet și handbal, montarea de bănci, împrejmuirea pubelelor, etc. Suma la care se ridică investiția este de 10.000 de lei și a fost suportată din bugetul local.
Pentru aceași unitate de învățământ se dorește și o reabilitare și extindere, dar și construcția unei săli de sport, prin atragere de bani europeni prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
“Am vrut ca anul școlar să înceapă în condiții mai bune, atât pentru elevi, cât și pentru profesori. Strategia nostră este ca, încet, încet, să intram cu astfel de lucrări în toate școlile din municipiu, atâta timp cât fondurile ne vor permite”, a declarat Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Din cauza oboselii și condițiilor meteo, doi lituanieni au cerut ajutorul jandarmilor montani

Articolul Urmator

Poliția recomandă cetățenilor: protejați-vă parolele și codul PIN!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Autoritățile din Răzvad ajută locuitorii în vederea găsirii unui loc de muncă

Autoritățile locale din comuna Răzvad încearcă să ajute locuitorii care

TÂRGOVIŞTE: Poliția Locală aplică amenzi celor care nu curăță zăpada

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, potrivit H.C.L. 64/2002, modificată, Art.