Noapte
Zi
28 July 2016
1 min read

Județul Dâmbovița a preluat conducerea Colegiului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

Miercuri, 27 iulie a.c., a avut loc ședința Colegiului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ce avut loc la Complexul Muzeal de la Potlogi.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care funcţionează pe principii parteneriale la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională. CpDR Sud-Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui judeţ din regiunea noastră (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman), după cum urmează: preşedintele consiliului judeţean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orăşeneşti, reprezentantul consiliilor locale comunale. Consiliul alege un preşedinte şi un vicepreşedinte, care nu pot fi reprezentanţi ai aceluiaşi judeţ iar aceste funcţii sunt îndeplinite, prin rotaţie, pentru câte un mandat de un an, de către președinții consiliilor judeţene.
Cu această ocazie a fost ales președintele CpDR în persoana lui Adrian Țuțuianu, vicepreședinte a fost ales Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, iar reprezentanții județului Dâmbovița au fost aleși Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, Constantin Stroe, primarul comunei Șotânga și Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Posibil caz de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

Sfaturi utile pentru prevenirea şi combaterea furturilor de şi din autovehicule!

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați