Noapte
Zi
6 December 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: A fost inaugurat primul Club al Pensionarilor!

Marți, 06 decembrie a.c., primul Club al Pensionarilor din municipiul Târgoviște, a fost inaugurat. Valoarea investiției s-a ridicat la suma de aproximativ 440.000 mii lei, are o capacitate de 90 de beneficiari și se adresează tuturor pensionarilor târgovișteni, indiferent de veniturile pe care le au.
La eveniment au luat parte, pe lângă executivul Primăriei Târgoviște, primarul Cristian Stan și viceprimarul Carmen Holban, consilieri locali, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, fostul Ministru al Muncii, deputatul Rovana Plumb, consilierul județean Gilia Claudia, dar și zeci de pensionari.
”Este numai primul dintr-o serie pe care noi vrem să le realizăm în municipiul Târgoviște, astfel încât în fiecare cartier avem o asemenea investiție în viitor.
Clubul Pensionarilor este un proiect pilot pe care primăria reușește să îl ducă la bun sfârșit, și nu reprezintă numai un loc în care pensionarii își pot petrece timpul liber, ci și un spațiu în care sunt acordate servicii medicale primare și stomatologice gratuite.”- primar Cristian Stan.
”Astăzi inaugurăm un obiectiv de investiții de care târgoviștenii aveau nevoie. Cred că acest proiect trebuie continuat, intenția de a realiza în fiecare cartier un asemenea club este foarte bine venită”- Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
”Acest Club al Pensionarilor este dovada faptului că îi prețuim și îi respectăm pe cei care au muncit o viață întreagă. Mă bucur că la nivelul municipiului s-au oferit facilități pensionarilor. Acest Club al Pensionarilor este un proiect extraordinar pe care Cristian Stan l-a gândit pentru pensionarii târgovișteni”, Rovana Plumb.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prinşi de jandarmi la furat de lemne

Articolul Urmator

Alexandru Oprea (PSD) cere înlocuirea preşedinților de secții de votare de la Răcari

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați