Noapte
Zi
19 May 2019
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Peste 25.000 de susținători prezenți la mitingul PSD (FOTO)

Peste 25000 de simpatizanți au fost astăzi prezenți la Târgoviște la mitingul pe care Partidul Social Democrat l-a organizat în Piața Tricolorului -Platoul Prefecturii-. Alături de delegațiile din localitățile dâmbovițene, au venit și social democrați din Argeș, Prahova și Călărași.

Pe scenă au urcat și au transmis mesaje președintele PSD, Liviu Dragnea, președinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, cea care deschide lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, dar și Carmen Avram și Gabriela Zgoană.

Lângă aceștia au fost prezenți  Codrin Ștefănescu, secretar executiv al partidului, parlamentarii dâmbovițeni Carmen Holban, Claudia Gilia, Cornel Stefan, Titus Corlățean, președintele CJD, Alexandru Oprea, Andrei Plumb coordonatorul județean al campaniei pe alegerile europarlamentare care vor avea loc peste o săptămână, duminică, 26 mai, dar și alți lideri marcanți ai partidului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

GĂEȘTI: Bărbat din Dragodana bănuit de tentativă de viol asupra unei bone nepaleze

Articolul Urmator

Rovana Plumb: “Pe 26 mai dați-ne forța să trimitem în Parlamentul European adevărați patrioți! Votați PSD!”

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele