Noapte
Zi
12 October 2020
1 min read

Scenariile după care funcționează unitățile de învățământ dâmbovițene

 Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a adoptat hotărârea nr. 46 prin care sunt aprobate scenariile după care își vor desfășura activitatea unitățile de invațământ din județ, pentru următoarea perioadă.

Astfel, există 65 de unitați care se află în scenariul 1,,adică elevii sunt prezenți fizic la școală, 82 de unități în scenariul hibrid, iar restul de 23 se află în scenariul roșu, existând unități unde doar anumite clase/grupe or funcționa astfel.

De asemenea, se mentine obligativitatea purtării măștii de protectie pe o rază de 100 m in jurul școlilor, grădinițelor, liceelor, etc.

“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. Se aprobă scenariul de funcţionare nr. 1 pentru unităţile şcolare prevăzute în Anexa nr. 1.

Art. 2. Se aprobă scenariul de funcţionare nr. 2  pentru unităţile şcolare prevăzute în Anexa nr. 2.

Art.3. Se aprobă scenariul de funcţionare nr. 3  pentru unităţile şcolare/clasele/grupele prevăzute în Anexa nr. 3.

Art. 4. În toate unităţile administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Dâmboviţa se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie  pe o rază de 100 m în jurul unităţilor şcolare, în intervalul orar 07:00-20:00 dacă prin HCJSU Dâmboviţa nu s-au dispus alte măsuri. Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă vor dispune măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a acestor zone prin marcaje/anunţuri.

Art. 5.  În situaţia în care unităţile şcolare/clasele/grupele pentru care a fost aprobat scenariul de funcţionare 3, D.S.P. nu semnalează niciun impediment, acestea îşi vor relua activitatea în scenariul anterior la data stabilită prin hotărârea de suspendare a activităţii de predare faţă în faţă.

Art. 6. Hotărârea CJSU nr. 37/06.10.2020 îşi încetează aplicabilitatea.

Art. 7. Prezenta hotărâre va fi revizuită în condiţiile art. 4 alin. (4) lit. e) din Ordinul comun al Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Ministerului Sănătăţii nr. 5.487/1.494 din 31 august 2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.”- se mai arată în hotarâre.

0

1

2

3

4

5

6

7

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Mâine, Cod Galben de ploi 

Articolul Urmator

Autovehicule destinate transportului public de persoane şi marfă, controlate de polițiști

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați