Noapte
Zi
17 May 2022
1 min read

Bănuiți că au furat băutură și țigări, doi bărbați din Butimanu au fost reținuți de polițiști

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat și o femeie, în vârstă de 19 și 28 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Cei doi sunt bănuiți că în noaptea de 6 spre 7 mai a.c., respectiv 9 spre 10 mai a.c., ar fi pătruns într-o întreprindere individuală și în sediul unei agenții de pariuri, din localitatea Cornești, de unde ar fi sustras băutură alcoolică, țigarete și 11.250 de lei.
Pe parcursul acesti zile, 17 mai, persoanele în cauză vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Lucrările de modernizare și extindere de la Creșa Nr.2 avansează

Articolul Urmator

Sen. Titus Corlățean, prezent la dezbaterile reuniunii plenare a Comisiei pentru afaceri politice și democrație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei! Unul dintre amendamentele propuse: accelerarea procesului de extindere a Uniunii Europene

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele