Noapte
Zi
3 December 2022
1 min read

Accident rutier mortal, pe DN71, la Doicești

UPDATE: Două dintre victime, doi bărbați, și-au pierdut viața, iar al treilea a fost transportat la spital.

 

În urmă cu puțin timp, pe DN 71, pe raza localității Doicești, o persoană și-a pierdut viața într-un  tragic accident de circulație. Din primele date, un autoturism a intrat sub roțile unui tir. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea nefericutului eveniment.

Cei doi bărbați, pasageri în autoturism, care au decedat aveau, unul, 29 de ani, iar celălalt 31 de ani, conducătorul auto, victima care a supraviețuit, are 32 de ani.

poi

Se pare că există încă alte două victime care se află în stare de inconstiență, echipele medicale aflate la fața locului efectuînd manevrele de resuscitare pentru acestea.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) Toată luna decembrie, Curtea Domnească te așteaptă la sărbătoare

Articolul Urmator

Doamnele OFSD Dâmbovița, alături de 50 de copii din Vulcana Pandele

Ultimele Articole

Go toTop