Noapte
Zi
3 February 2014
1 min read

Comentarii acide la adresa lui Volintiru

Preşedintele Consiliului Judeţean şi copreşedinte al USL Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, n-a scăpat ocazia de a plasa câteva comentarii ironice , la adresa celuilalt copreşedinte, Mihai Volintiru.

Referitor la zvonurile cu privire la retragerea sprijinului politic de către PNL, în cazul vicepreşedintelui CJD Gabriel Grozavu, şi la o eventuală inlocuire a acestuia, Adrian Ţuţuianu a făcut precizarea că “n-a cerut nimeni retragerea sprijinului politic în cazul lui Gabriel Grozavu” şi a completat că o decizie privind retragerea sprijinului şi inlocuirea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean nu depinde numai de PNL ci este o problemă a Uniunii Social Liberale.

Vizavi de acest subiect, Adrian Ţuţuianu a mai comentat că au fost zvonuri şi despre retragerea sprijinului politic la “majoritatea directorilor liberali, dar Volintiru s-a răzgândit. Probabil cine a plătit cotizaţia a fost iertat.”

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

106 locuri de muncă vacante

Articolul Urmator

250.000 de euro pentru neutralizatoare moderne la spitalul judeţean

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Țuțuianu se victimizează
Vrea să își ia umbrelă să nu îl bată soarele în cap

Faptul că totul se întoarce ca un bumerng împotriva oricui

Președintele CJD, Alexandru Oprea, “greu de ucis”?! (VIDEO)

În cadrul unei conferințe de presă a cărei temă principală