Breaking News

Țuțuianu se victimizează
Vrea să își ia umbrelă să nu îl bată soarele în cap

Mai 20, 2019

Faptul că totul se întoarce ca un bumerng împotriva oricui face rău se pare că domnul Adrian Țuțuianu începe, din ce în ce mai mult, să-l simtă pe propria piele. Acum uită cum ani în șir și-a bătut joc de prea mulți oameni, culmea, unii chiar apropiați, când legea în județ o făcea doar el și nimeni nu îndrăznea să iasă din cuvântul ”șerifului”, când tirania era cuvântul de bază în organizația pe care a condus-o și pe care, mulți dâmbovițeni, știu cum a pus mâna.
Mai nou se și victimizează, că așa e mai simplu decât să respecți legea, și ne anunță că își va face deschide un birou parlamentar în fața Consiliului Județean Dâmbovița.
”Îmi voi deschide un birou parlamentar în fața clădirii Consiliului Județean. Am să pun o masă și o umbrelă, că e soare și sper că e o vară frumoasă, o să iau o umbrelă cu o textură mai groasă ca să reziste la ploaie și voi face ceea ce trebuie… O să-mi fac un birou în centrul orașului și sunt convins că gestul meu va fi foarte apreciat de cetățenii din județ”., a spus el.
Mai mult, imaginea de jos nu mai are nevoie de niciun comentariu.WhatsApp Image 2019-05-19 at 21.20.12

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: