Noapte
Zi
19 February 2014
1 min read

PMP – principalul adversar al democrat -liberalilor

Cu numai 400 de membri şi cel puţin zece comune în care nu are organizaţii locale, PMP Dâmboviţa şi-a propus clasarea pe locul doi, ca număr de voturi obţinute la alegerile europarlamentare din luna mai.

Dincolo de recunoaşterea indirectă a forţei şi gradului de încredere de care se bucură PSD, stabilirea acestei ţinte nu prevesteşte nimic bun, dimpotrivă, pentru PDL. Este un semn clar că Florin Popescu şi preşedintele interimar Adrian Rădulescu au nişte poliţe de plătit, chiar dacă acesta din urmă a declarat că “nu ne-am propus să decimăm PDL-ul. Nu vrem să împărţim electoratul.”

Coincidenţă sau nu, exact vineri, când au loc alegeri la PDL Dâmboviţa, PMP îşi va inaugura sediul nou din zona centrală a municipiului, în prezenţa unor invitaţi din conducerea centrală a partidului.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În linie dreaptă

Articolul Urmator

93 locuri de muncă

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

PDL-iştii se fac preş în faţa liberalilor

Despre alianţa cu PDL, Iulian Vladu, şeful PDL Dâmboviţa, a

Avertisment pentru afişajul electoral ilegal

În opinia viceprimarului Ciprian Prisăcaru, afişele electorale lipite aiurea, pe