Noapte
Zi
27 March 2014
1 min read

Funcţionarii publici, învăţaţi să fie eficienţi şi corecţi cu cetăţenii

Consiliul Judeţean implementează proiectul “Standarde înalte de cunoştinţe şi expertiză pentru funcţionarii publici, instrument strategic de îmbunătăţire durabilă a eficacităţii organizatorice a administraţiilor locale în judeţul Dâmboviţa.” Grupul ţintă este format din angajaţi ai CJD, funcţionari publici şi personal contractual din unităţile administrative teritoriale iar obiectivul general îl constituie creşterea eficienţei şi o mai bună organizare la nivelul administraţiei publice locale.

Participanţii sunt pregătiţi si pentru medierea şi negocierea disputelor şi conflictelor în administraţia publică, în grupul ţintă fiind cuprinşi inclusiv primari şi secretari ai unor localităţi

La seminarul de prezentare a rezultatelor partiale a participat secretarul judeţului, reputatul jurist Ivan Ivanoff, care a reamintit participanţilor că ei sunt la dispoziţia contribuabililor, nu invers. A fost prezentat Ghidul de îmbunătăţire durabilă a eficacităţii organizaţionale şi management strategic elaborat, de asemenea, în cadrul proiectului.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Până pe 6 aprilie Liceul Nicolae Mihăescu va avea centrală termică

Articolul Urmator

EBA “ar fi rupt 3-4 procente din PMP”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Personalul din Administrația Publică Locală a intrat în grevă

În această dimineață, marți, 05 iulie a.c., membrii de sindicat

Funcționarii publici amenință că ar putea boicota alegerile locale

Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici a anunțat că, din cauza