Breaking News

Gabriel Boriga: Adio, Târgovişte, dar rămân cu tine!

Iun 19, 2014
 Joi, 19 iunie a.c., în ziua în care prefectul Victor Sanda a semnat la ordin politic decizia suspendării primarului din funcţie, Gabriel Boriga salvează aparenţele la Primăria Municipiului, declarând într-o conferinţa de presă că nu abandoneză lupta şi nu se lasă cu una cu două în faţa jocurilor politice şi a mârşăviilor adversarilor săi politici.
    Cu o zi înainte de împlinirea a 40 de ani şi de sărbătorirea a şase ani de mandat la Primăria Târgoviştei, prefectul Victor Sanda şi subprefectul Antonel Jîjîie, i-au făcut ,,o surpriză” lui Gabriel Boriga şi ,,i-au dat papucii’’ special, cum a declarat el însuşi. Gestul a fost considerat ,,mizerabil’’ de primar şi i-a  anunțat în această seară că va candida independent la alegerile anticipate, ce vor fi organizate  în urma anulării mandatului său. Nu se pune la socoteală posibilitatea cooptării şi candidării din pardea unui partid, fie el PMP, PNL sau PSD, cum s-a zvonit, iar ideea candidaturii solo este considerată una de bun augur, pentru că aduce armonie şi îndepărteză răutăţile politice inerente.

     Unul din cei doi viceprimari: Eugen Pătraşcu sau Ciprian Prisăcaru,  va prelua atribuţiile fostului primar, dar Boriga a asigurat că a lăsat la primărie o atmosferă stabilă şi o echipă bună. ,, Fie că vrea Victor Sanda sau Antonel Jîjîie, fie că nu vrea, eu o să-mi duc proiectele la bun sfârşit şi, de mâine, tot aici mă veţi găsi, dar pe un alt post. Nu le voi abandona pentru că aşa au vrut domniile lor. Voi reveni ca primar, când se vor organiza alegerile, dar, până atunci, nu voi abandona lupta, nici proiectele, nu o să plec, ci o să continuu să-mi duc munca la bun sfârşit. A fost o aroganţă din partea lor, atâta timp cât instanţa mi-a lăsat drepturile politice şi civile. Eu voi candida la Primăria Muncipiului Târgovişte’’, a declarat Boriga, acuzând prefectura de blocarea proiectelor oraşului şi de invidie asupra lui, pentru că a făcut tot posibilul ca Târgoviştea să nu beneficieze de investiţii şi să poată demara proiecte.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: