Noapte
Zi
19 March 2015
1 min read

Afecţiunile oncologice, în creştere, în judeţul Dâmboviţa

Una caldă, una rece! Potrivit informaţiiilor oferite de dr.Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Dâmboviţa, afecţiunile oncologice sunt în creştere, în judeţul nostru.
Partea pozitivă este că unele dintre localizările cu incidenţă foarte crescută la femei ( cancerele din sfera genitală şi cancerele mamare) şi la bărbaţi( cancerele pulmonare şi de prostată), au început să fie depistate mai devreme, pentru că oamenii sunt din ce în ce mai informaţi: prin presă, prin mediul medical, prin Direcţiile de Sănătate Publică, prin minister, şi ajung puţin mai devreme la control. Mai mult decât atât, la cancerele depistate în stadiile precoce, 0, 1, 2, chiar şi 3, ultimul stadiu fiind 4, rata de vindecare, nu numai de supravieţuire, poate fi de peste 40%. E vorba de cancerele de col uterin, cancerele mamare, cele de prostată, care sunt depistate la timp şi tratate corect.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

,,Luna plantării arborilor”, deschisă, oficial, în Dâmboviţa

Articolul Urmator

VÂNZĂTOR AMBULANT, SANCŢIONAT DE JANDARMI

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele