Noapte
Zi
17 March 2015
1 min read

Aviz DSP: Apa de la Găești, bună pentru consum

Direcția de Sănătate Publică informează  că astăzi, 17 martie 2015, a decis ridicarea interdicției de furnizare a apei pentru consum uman, aplicabilă sistemului public de alimentare cu apă Găești-Argeș, zona străzilor Argeșului, Dumbravei, Armatei și Șerban Cioculescu.
Decizia survine ca urmare a raportului întocmit în urma controlului igienico-sanitar efectuat la instalația de aprovizionare cu apă mai sus menționată, dar și urmare a rezultatelor conforme ale probelor de apă prelevate în intervalul 12-16 martie 2015, de către specialiștii instituției noastre și ai furnizorului.
Menționam că toate măsurile stabilite de către Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița au fost aplicate, inclusiv cea a determinărilor de detergenți, efectuată la un  laborator acreditat RENAR, acest parametru fiind sub limita de detecție.
Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița va monitoriza în continuare calitatea apei potabile conform HGR 974/2004 actualizată, precum și celelalte obligații cere vin în sarcina producatorului de apă și care decurg din legislația sanitară în vigoare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionuț Săvoiu: scrisoare deschisă la Ministerul pentru Societate Informațională

Articolul Urmator

Sorin Ion este noul inspector general al ISJ Dâmboviţa

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele