Noapte
Zi
17 March 2015
1 min read

Sorin Ion este noul inspector general al ISJ Dâmboviţa

Astăzi, 17 martie a.c., a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. S-au înscris doi candidați: Luminița Preda (inspector școlar general din 2012 şi până în prezent) și Sorin Ion (fost inspector școlar general, în perioada 2011-2012, și profesor de matematică), iar concursul a fost câştigat de acesta din urmă.
La ieșirea de la examen, prof. Sorin Ion a declarat că are planuri mari pentru învățământul dâmbovițean: schimbarea stilului de management, dezvoltarea învățământului tehnic și profesional și modernizarea sistemului de evaluare.
La începutul lunii februarie, ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a anunţat că se vor organiza, până la sfarşitul acestui an, concursuri, inclusiv pentru posturile de inspectori şcolari adjuncţi, directori de şcoli şi de case ale corpului didactic, examene care nu au mai avut loc de ani întregi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Aviz DSP: Apa de la Găești, bună pentru consum

Articolul Urmator

Primarul interimar, Cristian Stan, va cere audit tehnic pe lucrările din Târgovişte

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

3876 de absolvenți ai clasei a VIII-a vor susține Evaluarea Națională în județul Dâmbovița

  Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean și consilieri județeni

În acestă după amiază, reprezentanții Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița