Breaking News

Livada de la Raciu, o inițiativă demnă de laudă a primarului localității

Mar 26, 2015
În urmă cu cu an, primarul comunei Raciu a avut o inițiativă unică pentru localitațile din Dâmbovița. Acesta, împreună cu angajații primăriei și cu cetățenii localitații au luat hotărârea de iniția un proiect care vizează o livada formată numai din pomi fructiferi de diverse sortimente: piersici, pruni, meri, gutui, cireși.
Acțiunea de voluntariat a debutat anul trecut, când s-au plantat 32 de pomi fructiferi, aflați în momentul de față în stare de vegetație. Se pare că nu a fost doar ceva de moment, activitatea fiind reluată și în această primăvară. Astfel, în data de 18 martie a.c., s-au plantat alți 19 pomi fructiferi, meniți să completeze peisajul.
Proiectul a avut o susținere financiară din cadrul bugetului local, dar și din fondurile proprii ale voluntarilor.
De menționat este că întreaga acțiune reprezintă o idee impresionantă a edilului, care întotdeauna s-a pliat pe nevoile comunității pe care o reprezintă, dovedind în acest fel că îndeplinește condițiile unui bun ales. Proiectul respectiv merită toată lauda, la fel ca și inițiatorul său, fiind un exemplu clar de implicare  și interes față de oameni.
,,Prin inițierea acestui proiect, am urmărit în primul rând să bucur atât tinerii cât și persoanele vârstnice. Anul trecut am plantat 32 de puieți, iar în această primăvara alți 19 pomi fructiferi ce au reîntregit tabloul peisagistic. Este livada primăriei, iar în activitatea mea reprezintă un reper frumos, pe lângă celelalte obiective îndeplinite. Atunci când pomii vor începe să rodească, vreau să se bucure toți localnicii și să se simtă mândrii că nu au depus un efort în zadar, iar munca lor de voluntari ai proiectului a avut un rezultat.”, a declarat Grădinaru Vasile, primarul comunei Raciu.
Flash, Primari în vizor

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,