Noapte
Zi
18 March 2015
1 min read

Primarul interimar, Cristian Stan, va cere audit tehnic pe lucrările din Târgovişte

Primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, vrea să ştie dacă lucrările pe cele două PID-uri sunt în grafic şi corespund calitativ. Înainte de a cere un audit tehnic asupra  acestor proiecte cu fiannţare europeană, edilul a solicitat un raport scris diriginţilor de şantier, semnat de aceştia, prin care să îşi asume faptul că lucrările sunt făcute corect, sunt de calitate, iar contractul s-a derulat în condiţii de legalitate. Termenul la care va trebui să primească acest raport este 20 martie.
 „Am de gând să cer un audit tehnic şi nu am să-l cer prin DNA, ci o să-l cer direct, pentru că mi se permite acest lucru, iar pe cele două Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană am solicitat ca, prealabil unui audit tehnic, diriginţii de şantier să facă un raport de la începutul execuţiei lucrărilor şi până acum: dacă există deficienţe, modul în care văd derularea contractului şi dacă plăţile care s-au realizat s-au făcut în condiţii de ilegalitate. Până pe 20 martie va trebui să primesc acest raport. Şi pe PIDU A şi pe PIDU B au plecat notificări şi după aceea putem să discutăm şi despre un audit tehnic. Prima dată, dirigintele de şantier, care este consultantul pe acest proiect şi care autorizează practic tot ceea ce înseamnă lucrare din punct de vedere calitativ şi cantitativ, trebuie să ne spună nouă ca şi beneficiari că lucrările au fost făcute în condiţiile şi la standardele de calitate şi cantitate prevăzute în contract. Mi se pare normal să vină şi să-mi prezinte situaţia, cu semnătură şi pe etape, şi să-şi asume faptul că la acest moment lucrările sunt făcute corect. Şi de la momentul respectiv putem să mergem mai departe. Deci, în momentul acesta, a fost demarată această procedură de verificare a calităţii lucrărilor pe PIDU-uri”, a precizat Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sorin Ion este noul inspector general al ISJ Dâmboviţa

Articolul Urmator

Amenzi pentru cei ce parchează pe spațiile verzi

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de